Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig kunt inzetten?

Wat houd je tegen?

Als je je goed voelt en doet wat je leuk vindt, gaat je talent haast automatisch aan. Dat is het mooie van talent! Maar het gaat niet altijd zo gemakkelijk. We maken in ons werk soms lastige situaties mee die er voor zorgen dat ons talent zich terugtrekt.

In dit programma help ik je je talent te bevrijden van de zaken die je soms verhinderen om je volledige potentieel te laten zien.

De sleutel zit ‘m in de manier waarop je naar jezelf, anderen en een situatie kijkt. Dit bepaalt voor een belangrijk deel hoe je denkt, voelt en doet in zo’n situatie.

We brengen in kaart hoe dit bij jou werkt. Aan de hand van situaties uit jouw eigen werkpraktijk. De informatie over jezelf die je tijdens dit proces verzamelt, hou je vervolgens kritisch tegen het licht. Alles wat niet langer behulpzaam is, help ik je loslaten. Daarmee bevrijd je je van bagage die je niet meer nodig hebt. En zo ontstaat meer ruimte voor wat wel behulpzaam is: jouw talent!

Door het volgen van het programma Bevrijd je talent geef je je talent de ruimte. Het wordt daardoor een stuk makkelijker om je talent in te zetten op de manier die jij wil en remmingen en blokkades te overwinnen. In vrijheid werkend vanuit je talent lever je je beste prestaties èn ervaar je meer plezier in alles wat je onderneemt!

Bevrijd je talent kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Interesse?

Ik kom graag in contact

Andries Breel

info@andriesbreel.nl

+31 6 5137 4785

Ontdek je talent

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag.

Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig inzet?

Ontwikkel je talent

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

Talentvol samenwerken

Een goed draaiend team kan fantastische resultaten neerzetten, maar ontstaat meestal niet vanzelf. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Talentvol leidinggeven

Leiding geven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Nieuw! Talentvol veranderen

Thuiswerken zal voorlopig de norm blijven. Voor leidinggevenden brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe krijg je weer grip op resultaten?

Ontwikkelprogramma Grip op Werkstress

Krijg je regelmatig jouw taken niet binnen werktijd af? Dan kun je last krijgen van werkstress. Je voelt je dan vaker gespannen en je hebt minder plezier in je werk. Herken je dit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.