svg.mk-svg-icon

Talentvol leidinggeven

Leidinggeven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Hoe zorg je dat mensen het beste uit zichzelf halen?

Leidinggeven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Je werkt met mensen die allemaal volstrekt uniek zijn. Ondertussen ben jij eindverantwoordelijk voor het werk dat goed en op tijd af moet zijn. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt en de best mogelijke prestaties levert?

In het programma Talentvol leidinggeven gaan we eerst op zoek naar jouw eigen talent als leidinggevende. Welke eigenheid en kracht breng je mee en hoe kun je hier optimaal gebruik van maken?

We kijken ook naar je belangrijkste valkuil. Hoe meer je je hiervan bewust bent, hoe makkelijker je kan voorkomen dat er te vaak instapt.

Nadat je jezelf als leidinggevende beter hebt leren kennen, verleggen we onze focus naar het talentvol omgaan met mensen. Ik laat je zien hoe je mensen kunt (h)erkennen in hun talenten en valkuilen en hoe je elkaar kunt helpen om hierin verder te ontwikkelen.

Vervolgens zoomen we in op een aantal essentiële vaardigheden die belangrijk zijn bij talentvol leidinggeven. Hoe creëer je onderling vertrouwen? Hoe zorg je voor open communicatie? Hoe bied je voldoende uitdaging? Hoe maak je ruimte voor nieuwe dingen? Met deze en andere vragen gaan we actief aan de slag vanuit het perspectief van talentontwikkeling.

Door het volgen van het programma Talentvol leidinggeven leer je je eigen kracht en die van je mensen beter kennen en waarderen. Je leert hoe je je op een betekenisvolle, stimulerende manier met elkaar verbindt en je medewerkers helpt hun talenten verder te ontwikkelen. Op die manier haal je het beste uit jezelf én je medewerkers!

Het programma Talentvol leidinggeven kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd en naar wens aangevuld worden met verschillende talentvolle maatwerkmodules. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Interesse?

Ik kom graag in contact

Andries Breel

info@andriesbreel.nl

+31 6 5137 4785

Ontdek je talent

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag.

Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig inzet?

Ontwikkel je talent

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

Talentvol samenwerken

Een goed draaiend team kan fantastische resultaten neerzetten, maar ontstaat meestal niet vanzelf. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Talentvol leidinggeven

Leiding geven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Nieuw! Talentvol veranderen

Thuiswerken zal voorlopig de norm blijven. Voor leidinggevenden brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe krijg je weer grip op resultaten?

Ontwikkelprogramma Grip op Werkstress

Krijg je regelmatig jouw taken niet binnen werktijd af? Dan kun je last krijgen van werkstress. Je voelt je dan vaker gespannen en je hebt minder plezier in je werk. Herken je dit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.