Talentvol samenwerken

Wanneer een groep mensen hun talenten volledig inzet en samen echt ergens voor gaat, kan een team fantastische resultaten neerzetten.

Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Samenwerken in een team kan een heel stimulerende ervaring zijn. Wanneer een groep mensen hun talenten volledig inzet en samen echt ergens voor gaat, kan een team fantastische resultaten neerzetten. Maar een goed draaiend team ontstaat meestal niet vanzelf.

Het is belangrijk dat mensen binnen een team positieve onderlinge relaties aangaan en elkaar leren vertrouwen. Daar staat of valt teamwork mee.

In het programma Talentvol samenwerken leer je elkaar beter kennen aan de hand van ieders unieke talent. Teamleden leren elkaar in een positief licht zien. Vanuit dat vertrekpunt verkennen we manieren om als team beter en slimmer gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.

Daarnaast komt ieders belangrijkste valkuil aan bod. Door ook eerlijk naar deze kant te kijken, ontstaat meer onderling begrip voor elkaar.  Vervolgens kijken we naar opbouwende manieren waarop je elkaar kunt versterken.

Een tweede belangrijke voorwaarde voor goed teamwerk is open onderlinge communicatie; het smeermiddel van iedere succesvolle samenwerking.

Open communiceren is een kwestie van durven. Je moet je binnen het team voldoende veilig voelen om je uit te spreken. We inventariseren welke drempels nu nog worden ervaren in de onderlinge communicatie en maken afspraken om deze weg te nemen. Vervolgens leer je elkaar op talentvolle wijze feedback geven.

Door het volgen van het programma Talentvol samenwerken leer je elkaar zien als uniek talent. Er ontstaat meer vertrouwen en veiligheid binnen het team, waardoor beter wordt samengewerkt en gecommuniceerd en iedereen tot zijn recht kan komen. Teams waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van ieders talent komen tot de beste prestaties en zijn het leukst om in te werken!

Het programma Talentvol samenwerken kan naar wens aangevuld worden met verschillende talentvolle maatwerkmodules. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Interesse?

Ik kom graag in contact

Andries Breel

info@andriesbreel.nl

+31 6 5137 4785

Ontdek je talent

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag.

Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig inzet?

Ontwikkel je talent

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

Talentvol samenwerken

Een goed draaiend team kan fantastische resultaten neerzetten, maar ontstaat meestal niet vanzelf. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Talentvol leidinggeven

Leiding geven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Nieuw! Talentvol veranderen

Thuiswerken zal voorlopig de norm blijven. Voor leidinggevenden brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe krijg je weer grip op resultaten?

Ontwikkelprogramma Grip op Werkstress

Krijg je regelmatig jouw taken niet binnen werktijd af? Dan kun je last krijgen van werkstress. Je voelt je dan vaker gespannen en je hebt minder plezier in je werk. Herken je dit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.