Ontwikkel je talent

Je talent heeft uitdaging nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Die uitdaging vind je in je werk.

Hoe word je nog beter?

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

In dit programma begeleid ik je om je talent breder in te zetten en door te ontwikkelen terwijl jij werkt aan je persoonlijke en professionele doelen. Basisgedachte hierbij is: hoe meer jij vanuit jouw unieke talent werkt, hoe beter je werk en hoe makkelijker het wordt om je doelen te halen.

Gedurende de periode dat je werkt aan je doelen, organiseren we een aantal talentsessies. Tijdens deze bijeenkomsten blikken we telkens terug op de voorafgaande periode en bekijken we samen hoe effectief je bent geweest in het werken vanuit je talent. En in welke situaties dit minder goed lukte. Ik help je hierop gestructureerd en vanuit verschillende invalshoeken te reflecteren. De nieuwe inzichten die dit oplevert, kun je daarna meteen inzetten.

Voor de duur van het programma kies je ook een leerdoel. Een aspect van jouw talent dat je specifiek verder wil ontwikkelen. Tijdens de talentsessies werken we via gerichte oefeningen aan jouw persoonlijke leerdoel.

Aan het einde van het programma blikken we terug op de hele periode en maken we de balans op van alle positieve ontwikkelingen die het ontwikkelen van je talent je gebracht heeft.

Door het volgen van het programma Ontwikkel je talent leer je in toenemende mate gebruik maken van je talent. Je ontwikkelt je in wat jou uniek maakt en wat jouw unieke bijdrage is. Zo kun je steeds meer van jezelf inzetten om jouw doelen te verwezenlijken. En terwijl je je talent ontwikkelt, groei je als mens!

Ontwikkel je talent kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Interesse?

Ik kom graag in contact

Andries Breel

info@andriesbreel.nl

+31 6 5137 4785

Ontdek je talent

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag.

Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig inzet?

Ontwikkel je talent

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

Talentvol samenwerken

Een goed draaiend team kan fantastische resultaten neerzetten, maar ontstaat meestal niet vanzelf. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Talentvol leidinggeven

Leiding geven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Nieuw! Talentvol veranderen

Thuiswerken zal voorlopig de norm blijven. Voor leidinggevenden brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe krijg je weer grip op resultaten?

Ontwikkelprogramma Grip op Werkstress

Krijg je regelmatig jouw taken niet binnen werktijd af? Dan kun je last krijgen van werkstress. Je voelt je dan vaker gespannen en je hebt minder plezier in je werk. Herken je dit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.