Ontdek je talent

Het leren kennen van je diepere talent geeft je een enorme boost. Je maakt verbinding met een deel van jezelf dat volledig eigen en heel krachtig is.

Weet jij waar je in uitblinkt? 

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag. Toch blijkt het vinden van het antwoord in de praktijk nog niet zo makkelijk. En zelfs als je het antwoord in grote lijnen wel weet, is er nog veel te ontdekken rondom jouw talent.

Het leren kennen van je diepere talent geeft je een enorme boost. Je maakt verbinding met een deel van jezelf dat volledig eigen en heel krachtig is. Het is jouw unieke manier van denken, voelen en doen. Niemand anders doet dat zoals jij! In je talent schuilt jouw toegevoegde waarde; voor jezelf, voor anderen en voor je organisatie.

In dit programma neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar je diepere talent. We gaan op zoek naar jouw unieke blauwdruk. Onze tocht leidt ook langs je persoonlijke drijfveren die voor beweging en sturing zorgen. Wanneer we jouw unieke talent in kaart hebben gebracht, plant je jouw vlag. Deze vlag zorgt ervoor dat je vanaf dan makkelijk je weg weer terug vindt naar je talent wanneer je het nodig hebt.

Door het volgen van het programma Ontdek je talent leer je je talent diepgaand kennen en kun je er daarna steeds bewuster gebruik van gaan maken. Wanneer je je talent op deze manier inzet, stroomt het door in alles wat je doet. Het geeft een persoonlijke kleur aan je werk en verhoogt als vanzelf de kwaliteit van je resultaten. Werkend vanuit je talent ben je tenslotte op je best!

Ontdek je talent kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Interesse?

Ik kom graag in contact

Andries Breel

info@andriesbreel.nl

+31 6 5137 4785

Ontdek je talent

Worstel jij soms ook met de vraag waar je nu écht goed in bent? Het lijkt zo’n eenvoudige vraag.

Bevrijd je talent

Ieder mens heeft talent. Je talent is wat jou uniek maakt. Maar hoe komt het dan toch dat je je talent niet altijd volledig inzet?

Ontwikkel je talent

Wil je je verder ontwikkelen? Nog beter worden in wat je doet? Je talent heeft van nature enorme groeimogelijkheden in zich.

Talentvol samenwerken

Een goed draaiend team kan fantastische resultaten neerzetten, maar ontstaat meestal niet vanzelf. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven?

Talentvol leidinggeven

Leiding geven is een mooie, maar ook uitdagende verantwoordelijkheid. Hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt?

Nieuw! Talentvol veranderen

Thuiswerken zal voorlopig de norm blijven. Voor leidinggevenden brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe krijg je weer grip op resultaten?

Ontwikkelprogramma Grip op Werkstress

Krijg je regelmatig jouw taken niet binnen werktijd af? Dan kun je last krijgen van werkstress. Je voelt je dan vaker gespannen en je hebt minder plezier in je werk. Herken je dit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.